Llowgenda. Leven Met op Lowlands.

Vrijgezellen, inzichten uit Iran, spoken word,

770 bedreigingen, seks en activistische jongeren.

Voor het zesde jaar op rij organiseerde BKB het maatschappelijk-politieke programma Llowgenda op Lowlands. En dit jaar stond Andrea – oprichter BeeScene – tussen het prachtige rijtje inspirerende mensen om te praten over seksualiteitsbeleving en het online videoplatform ‘Leven met Vaginisme’ dat op 8 maart 2015 door haar werd gelanceerd.

nieuwecollage

Ook was ze te horen bij PS Radio [3FM]. Luister hier de uitzending terug of kijk de uitzending van BNN Spuiten en Slikken of lees o.a. het interview op WOELT. Het magazine Glamour besteedde aandacht aan het filmplatform. Tevens werd ze genomineerd in de categorie wereldverbeteraars voor de VIVA400 awards.

AM vroeg Andrea achteraf hoe ze het jaar 2015 en hierover schreef ze dit verhaal aan oprichter van Ambitieuze Meisje – Lotte Rensen.

Andere sprekers op LLowGenda:
Thomas “Onze man in Teheran” ErdbrinkKustaw BessemsMaartje DuinRapper Akwasi, Oud-academicus Kayleigh van Oorschot, Minister Edith SchippersOlaf KoensQuinsy GarioTinkebell en Tamana Aziri, Bert Koenders en Andrea Bijen. Zij doorbreekt het taboe op vaginisme. Hoog tijd om meer over seks te praten!